Installatietechniek

Complete energiezuinige installatieoplossingen

Op het gebied van installatietechniek bieden wij energiezuinige totaaloplossingen. Van warmtemeters, regelinstallaties tot aan complete kabel- leidingnetten voor hoogbouw zoals appartementen, kantoorgebouwen en bedrijfsverzamelgebouwen. Wij ontzorgen hiermee netbeheerders en bouwkundige aannemers en dragen bij aan kostenefficiënte en duurzame bouwtechnieken.

Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van gaslekdichting waarbij we met onze Polyfill-methode de overlast tot een minimum beperken.

Heeft u vragen over onze totaaloplossingen en diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

 

Gaslekdichting Hoogbouw Regelinstallaties

Gaslekdichting

In oude appartementen en flats is het vaak een probleem:  gasleiding met lekkages op schroefdraadverbindingen die tijdens reparaties vaak veel overlast geven.

Hoogbouw

Nutsbedrijven worden door ons ontzorgt door inpandige leiding- en kabelnetten voor appartementen, kantoor- en bedrijfsverzamelgebouwen aan te leggen.

Regelinstallaties

Sinds de nieuwe warmtewet moeten alle woningen van bijvoorbeeld apartementencomplexen apart bemeterd worden, hiervoor gebruik je warmtemeters.

Lees meer Lees meer Lees meer