Openbare verlichting

Energiebesparende en veilige oplossingen

Sfeer, veiligheid en milieubewustzijn zijn belangrijk in de moderne samenleving. Verlichting speelt hierin een belangrijke rol. Zeker om een gevoel van onveiligheid te voorkomen. In samenwerking met gemeente en energiebedrijven werken wij hier aan mee.

We denken mee in nieuwe projecten en stellen verbeteringen voor, ook op het gebied van duurzaamheid. Zoals het aanbrengen van dynamisch openbare verlichting waardoor het verlichtingsniveau wordt afgestemd op het gebruik. Daar waar het wenselijk en toelaatbaar is, brengen wij gedimde verlichting aan. Als veiligheid het belangrijkste is, dan wordt de verlichting opgeschakeld.

Compleet aanbod in het aanleggen van openbare verlichting

Onze totaaloplossing biedt een compleet pakket aan diensten: vanaf het meedenken in de ontwerpfase, het plaatsen van masten, elektrotechnische werkzaamheden tot aan preventief en correctief onderhoud. Maar ook voor standaard aanleg van openbare verlichting en kleinschaligere projecten zijn wij een betrouwbare en betaalbare partner.

We proberen daarbij alle werkzaamheden in één arbeidsgang te plannen:

  1. Dit betekent dat we een gedegen voortraject hebben waarin de hele klus een precieze analyse krijgt.
  2. Als we ter plaatse komen werken aan lichtmasten dan heeft het publiek daar zo min mogelijk last van.
  3. Spoedreparaties verzorgen wij binnen ons werkgebied met snel anticiperende ploegen. Door middel van onze field service module hebben wij het probleem binnen een kort tijdsbestek opgelost.

Heeft u vragen over onze totaaloplossingen en diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Openbare verlichting in de praktijk