Aanleg, montage en isolatie

Totaaloplossingen voor stadsverwarmingssystemen en warmteterugwinsystemen

Tegenwoordig zijn duurzame technieken niet meer weg te denken bij de bouw van nieuwbouwwoningen en –bedrijfspanden. Wij hebben al jarenlang veel aandacht voor isolatie en doelmatige temperatuurbeheersing van gebouwen waarbij energiebesparing en CO2-reductie natuurlijk voorop staan.

Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van:

Stadsverwarmingssystemen

Deze systemen leveren wij op inclusief na isolatie van lasverbindingen. Of u nu kiest voor een verbonden pijp systeem of ons innovatieve isolatieproduct Lebit. Lebit is dé duurzame oplossing in de markt die geschikt is voor stoomnetten met temperaturen boven de 140C en samengesteld wordt uit natuurlijke grondstoffen.

Warmteterugwinsystemen (warmte-koudeopslag)

Voor de aanleg en montage van warmteterugwinsystemen, zowel met individuele als collectieve bronnen of met behulp van zonnepanelen zijn wij een betrouwbare partner.
Koude-warmte opslag is een methode waarbij energie wordt opgeslagen in de bodem om gebouwen te verwarmen en/of te verkoelen. In de zomer wordt het koele grondwater gebruikt om gebouwen te koelen. Het opgewarmde water wordt opgeslagen voor gebruik in de winter. Daarbij wordt een waterpomp op de bron aangesloten voor de verwarming.

Het is een zeer lucratieve duurzame techniek gezien de aanzienlijke energiebesparing en vermindering van CO2 uitstoot.

Heeft u vragen over onze totaaloplossingen en diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Aanleg en montage in de praktijk