Over ons

Energiezuinige genen

Wij leveren al jarenlang totaaloplossingen op het gebied van energiedistributie. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in warmte-koude systemen, installatietechnieken en openbare verlichting- en verkeersregelsystemen.

Milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen staan bij ons vanaf het begin van ons bestaan al hoog in het vaandel. En niet alleen omdat het opgelegd wordt door overheden, het zit gewoon in de genen van ons bedrijf.

Eerlijk en transparant zaken doen

Wij werken met passie aan onze specialismen. Iedere dag. Altijd. Door onze medewerkers, door onze partnerbedrijven en door onze onderaannemers. Het enthousiasme van deze grote groep vaste relaties houdt het ambitieniveau hoog. Met hun kennis en ervaring zorgen zij ervoor dat wij onszelf in het vakgebied blijven ontwikkelen.

Mede door onze platte organisatiestructuur zijn onze medewerkers benaderbaar en kunnen we altijd snel schakelen. We hebben eerlijkheid en transparantie in zaken doen hoog in het vaandel staan. Dit maakt Nijkamp Aanneming toonaangevend in de markt en een gerenommeerd bedrijf, al sinds 1962.

Heeft u vragen over onze totaaloplossingen en diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.