Organisatie

Eerlijk en transparant zaken doen

Nijkamp busWij zijn een middelgrote onderneming met een platte organisatiestructuur waardoor er snel geschakeld kan worden. Onze opdrachtgevers staan in direct contact met onze gespecialiseerde medewerkers. Dit is bij de grote aannemersbedrijven vaak niet het geval.

We bieden daarnaast diverse specialismen aan die andere bedrijven van ons formaat niet kunnen leveren, dit levert veel kostentechnische voordelen op.

Daarnaast zijn wij al sinds jaar en dag bezig met het vinden van de meest energie-efficiënte en milieubewuste oplossingen, en niet alleen omdat dit opgelegd wordt door de overheden, het zit gewoon in de genen van het bedrijf. Nijkamp is altijd bezig met duurzame technieken voor ondergrondse en bovengrondse energiedistributie, CO2 ladder, warmteterugwinsystemen, isolatie (Lebit) etc.

Verder verstaan wij onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen meer dan alleen het voldoen aan milieueisen. Goede omgang met het personeel en eerlijk en transparant zaken doen staan bij ons hoog in het vaandel, al vanaf onze oprichting in 1962.

Heeft u vragen over onze totaaloplossingen en diensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.